Storitve – SMM

Storitve

Svetovanje, inženiring in usposabljanje

Pilz storitve s področja varnosti

Na podlagi izkušenj v industriji v preteklih 30 letih, smo zaupanja vreden nacionalni in internacionalni ponudnik storitev in komponent na področju varnosti. Z zagotavljanjem primernih rešitev za najbolj zapletene varnostne probleme, pomagamo podjetjem pri uporabi najboljše proizvodne rešitve za optimiziranje razpoložljivosti in produktivnosti njihovih naprav po celem svetu.

Naše storitve prejemajo akreditacijo različnih nacionalnih in internacionalnih organov in so dobavljive s konstantno kakovostjo servisa in pristopa po celem svetu.

S čim se ukvarjamo

Svetovanje in inženiring

Pilz ponuja različne rešitve po meri, vključno s paketnimi storitvami razvrščenimi od ocene tveganja ter načrtovanja varnostnih ukrepov, do implementiranja konceptov in inženirskih rešitev. Poleg tega Pilz ponuja CE označevanje in ostale skladne storitve. (…želite izvedeti več)

Usposabljanje na področju varnosti strojev

Pilz ponuja tečaje praktičnega usposabljanja različnih tematik vezane na varnost, vključujoč pristope v skladu z zadnjimi nacionalnimi in internacionalnimi standardi, CE označevanje in veliko več. (…želite izvedeti več)

Zakaj varnost?

Varnost na delovnem mestu je povezana s kompleksnimi standardi in predpisi. Lastniku naprave ni enostavno obdržati pregleda nad njimi in prevzeti odgovornost za varnost.
Zato so potrebne inteligentne, z varnostjo povezane rešitve za zmanjšanje tveganja in zagotavljanja motivacije vaših zaposlenih ter visoko razpoložljivost naprav. Naši inženirji imajo kompetence in sposobnosti, da vas podprejo pri celotnem varnostnem življenjskem ciklu.