Upravljanje in nadzor – SMM

Upravljanje in nadzor

Upravljanje in nadzor s pomočjo PMI terminalov ter PIT naprav za upravljanje in signalizacijo

Kratki izpadi proizvodnje povečujejo stroškovno učinkovitost

Kot dobavitelj rešitev, Pilz ponuja proizvode iz področja upravljanja in komuniciranja ter senzorike. Torej zakaj ne bi uporabili proizvode iz področja upravljanja in nadzora. S tem pridobite na usklajenih rešitvah iz enega vira.

Sistemi, ki se lahko uporabijo za vizualizacijo in vplivanje na proces, služijo kot povezava med upravljavcem in strojem. Ko se pojavi napaka na napravi ali stroju, ima diagnostika posebno vlogo. Dobra diagnostika pomeni krajše izpade in zato povečuje stroškovno učinkovitost. Odločite se za diagnostične in vizualizacijske naprave podjetja Pilz.

S pomočjo Pilz upravljalnih in signalnih naprav lahko prav tako povečate razpoložljivost sistema in zanesljivost vaše naprave, ki obenem zagotavljajo največjo varnost za človeka in stroj.

Diagnostika in vizualizacija

Pilz ponuja najbolj raznoliko paleto sistemov za izvajanje diagnostičnih in vizualizacijskih nalog. Sem spadajo diagnostične naprave PMImicro diag, zmogljivi terminali z zaslonom na dotik, PMIvisu in PMIopen. Integriranje prilagojenih, celovitih rešitev, ki izpolnjujejo vaše zahteve, je zelo enostavno.

[… želite izvedeti več o terminalih za upravljanje]

Upravljanje in signalizacija

Izbira ustrezne naprave za upravljanje / signalizacijo je ključni dejavnik za varnost človeka in stroja. Zanesite se na varno rešitev s Pilz tipkami IZKLOP V SILI, “muting” svetilkami in ročno upravljanimi nadzornimi napravami.

[… želite izvedeti več]