Preactor – SMM

Preactor

PreactorPreactor je svetovno znan kot najbolj prilagodljivo orodje za planiranje in razvrščanje na tržišču. Polja in podatkovne tabele v njegovi Microsoft® SQL 2005 (ali novejši) bazi se lahko dodaja ali spreminja. Izdelajo se lahko edinstvena pravila za razvrščanje. Za tesno integracijo z ostalimi sistemi na različnih lokacijah se lahko izdelajo skripte za komunikacijo ob izbranih dogodkih. Preactorjeva fleksibilnost je neprimerljiva. Konfiguriranje lahko poteka na več načinov. Običajno imajo uporabniki en glavni sistem za razvrščanje, ki komunicira z enim ali večimi Preactor Viewerji ali pa za objavo informacij o razvrstitvi uporablja Preactorjev Web publisher. Nekatera podjetja pa uporabljajo več licenc znotraj enega ali večih oddelkov, enot ali tovarn s samodejnim prenosom informacij iz enega do drugega sistema.Preactor omogoča sledeče:

  • pregled trenutnih obremenitev,
  • prikaz vpliva nepričakovanih dogodkov,
  • preverjanje ‘kaj če’ scenarijev,
  • primerjavo alternativ

in to preden sprejmete končno odločitev.

Preactor

KATERE SO PREDNOSTI?

Na voljo je več kot 150 študij primerov, ki opisujejo, kako lahko Preactor pomaga podjetjem, da postanejo bolj konkurenčna na trgu in bolj uspešna v njihovem sektorju. Pridobljene prednosti pogosto zagotovijo vračanje naložbe, ki je merljivo že v tednih, včasih pa celo v nekaj dneh. Dokazano se te prednosti ponavljajo leto za letom.

  • 15-20% izboljšanje produktivnosti – dobite več iz tega, kar že imate
  • 40-50% zmanjšanje zalog surovin – sinhronizirajte nabavo z dosegljivim planom
  • 40-50% zmanjšanje proizvodnih časov – zmanjšajte nedokončano proizvodnjo, ki upočasnjuje proizvodne tokove
  • 50-90% izboljšanje pravočasnosti dobav – boljši odnosi s strankami

CELOTNA DRUŽINA REŠITEV

Preactor ni le ena rešitev. Predstavlja družino produktov, ki v jedru uporabljajo isto programsko kodo, a imajo različne nivoje funkcionalnosti in cene. Tako lahko izberete sistem, ki ustreza vašim potrebam po razvrščanju in vašemu proračunu. Če se potrebe povečajo, je nadgradnja sistema preprosta.

KONTAKTNE INFORMACIJE

Kontaktna oseba:
Dejan Batljan
Jaskova 18
2000 Maribor
Slovenija
Tel: +386 2 450 23 38
Splet: www.preactor.com
E-pošta: dejan.batljan@smm.si